Fiscale diensten

Column

Aanmelden Nieuwsbrief

Top zoekopdrachten:


U bevindt zich hier: diensten > fiscale diensten

Fiscale diensten

  • Verzorgen van aangiften omzetbelasting, loonheffingen, dividendbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Verzorgen van fiscaal advies met betrekking tot alle fiscale wetgeving in Nederland;
  • Begeleiden van fiscale controles; 
  • Verzorgen van bezwaar- en beroepsschriften tegen fiscale aanslagen, inclusief het voeren van gerechtelijke procedures;
  • Taxplanning voor de onderneming en de directeur-aandeelhouder in prive

Als ondernemer streeft u naar optimalisatie van uw resultaten. De winstbelastingen zijn een belangrijke kostenpost binnen uw onderneming (vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting). Om deze kostenpost zo laag mogelijk te houden, is het belangrijk om aandacht te besteden aan deze fiscale heffingen. Onze advisering hierin is tweeledig.

In de eerste plaats is onze advisering preventief. Wij kijken samen met u vooruit, waarbij de verwachtingen en ontwikkelingen van uw onderneming centraal staan. Door tijdig over de toekomst na te denken, kunnen wij u belastingbesparende adviezen geven.

In de tweede plaats vindt onze advisering achteraf plaats. Dat betekent dat wij bij het calculeren van de jaarlijkse winstbelasting maximaal rekening houden met alle belastingvoordelen die u op grond van de wet- en regelgeving toekomen. 

Ingeval van belastingcontroles kunnen vervelende en soms hoge naheffingen volgen. Daarom is het belangrijk dat de controle deskundig wordt begeleid. De Zwolse Adviesgroep kan u dit traject uit handen nemen en de gehele controle begeleiden. Indien er naheffingen volgen, kunnen wij de bezwaar- en beroepsprocedures voor u verzorgen. Wij hebben bewezen op dit traject zeer succesvol te zijn.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


dienstverleningsvoorwaarden | disclaimer