Detailhandel non-food

Accountant voor detailhandel non-food

Automatisering, daar zijn veel ondernemers in de detailhandel volop mee bezig. Online en digitaal is hét helemaal. Het inzetten van de juiste tools, de software, helpt enorm bij het automatiseren en digitaliseren van zaken. Daar weten we als accountant alles van.

Door het inzetten van de juiste financiële software kunt u veel tijd besparen op uw administratie. Daarnaast hebt u snel inzicht in uw resultaten.

Financieel advies voor detailhandel

Zwolse Adviesgroep denkt graag met u mee wat voor u de juiste oplossing is. Natuurijk helpen we ook graag bij het realiseren hiervan.

Gerrit Eenkhoorn
Laten we vrijblijvend kennismaken
Gerrit EenkhoornDirecteur

Trends 2024 detailhandel (non-food)

In 2024 wordt een lichte groei verwacht in de detailhandel, voornamelijk vanwege een verbetering in de koopkracht van consumenten. Het consumentenvertrouwen is nog wel negatief, maar verbetert geleidelijk aan.

Hogere operationele kosten kunnen niet door alle bedrijven doorberekend worden aan de consument en hangen samen met de concurrentie en de vraag.

Hoewel de macro-economische vooruitzichten voor 2024 gunstiger zijn dan in 2023, worden ondernemers in zowel de detailhandel geconfronteerd met diverse uitdagingen, waaronder het beheersen van operationele kosten en het omgaan met personeelstekorten.

(Bron: Rabobank cijfers en trends)

Financieel advies van de Zwolse Adviesgroep voor detailhandel (non-food)

De Zwolse adviesgroep helpt u graag bij uw financiële en bedrijfskundige zaken. Denk o.a. aan het opstellen van een liquiditeitsprognose. Deze geeft u als ondernemer inzicht in de gevolgen van de coronacrisis voor de cashflow, je ziet welke tekorten er zijn en wat je de komende maanden kan verwachten zodat je hierop in kan spelen.

Naast diensten op het gebied van accountancy, fiscale zaken en salarisverwerking houden wij ons  voor de detailhandel (non-food) ook bezig met:

  • investeringsbeslissingen;
  • werkkapitaal beheer (voorraadbeheer, beleggen);
  • Liquiditeitsprognoses (ideaal voor onderbouwen fianancieringsaanvraag)
  • financieringsaanvragen;
  • dividendbeleid;
  • contracten;
  • schadeclaims;
  • bedrijfsovername

Benieuwd of wij voor u de juiste partij zijn? Laten we eens vrijblijvend kennismaken. We horen graag van u!