Accountancy

Inzicht in cijfers en gegronde keuzes maken

Als ondernemer bent u het gewend om uitdagingen aan te gaan, kansen te pakken en soms spannende keuzes te maken. Daarvoor is een solide basis cruciaal. Inzicht in cijfers is onmisbaar om de juiste keuzes te maken.

Cijfers zijn feiten, die spreken voor zich. De cijfers gebruikt u om terug te kijken, maar nog belangrijker: om keuzes te maken voor de toekomst. Wat kunt u verbeteren? Waar kunt u besparen? Waar liggen kansen? Inzicht in de juiste cijfers is van groot belang om uw onderneming gezond te houden.

Inrichting van uw financiële administratie

Helder inzicht in cijfers start met het goed inrichten van uw financiële administratie. Een belangrijke factor daarbij is de keuze voor software. Er is tal van mogelijkheden voor softwarepakketten. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. En we gaan verder dan dat.

Gerrit Eenkhoorn
Laten we vrijblijvend kennismaken
Gerrit EenkhoornDirecteur

We hielpen al vele ondernemers in het MKB met het inrichten van de software en het koppelen van verschillende systemen: zodat u op één plek inzicht hebt in alle cijfers, weet welke bedrijfsprocessen invloed op elkaar uitoefenen en weet waar u kunt bijschaven. Zo heeft u uw boekhouding op orde, maar belangrijker: weet u hoe de cijfers te interpreteren.

Ondernemen op basis van cijfers

Cijfers zijn mooi, maar worden pas bruikbaar door een goede interpretatie. Dan wordt het verhaal achter de cijfers zichtbaar en dat is de basis voor een goed gesprek over uw visie, toekomstplannen en de ontwikkelingen binnen uw onderneming.

De jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijk onderdeel van uw financiële huishouding. Een goede jaarrekening is trouwens niet alleen een ‘verplichting’. Deze geeft ook waardevolle inzichten in de financiële situatie van uw onderneming. We kunnen:

  • de jaarrekening samenstellen;
  • de jaarrekening beoordelen;
  • de jaarrekening controleren.

Dat geldt overigens niet alleen voor de jaarrekening, maar ook voor andere documenten om financiële verantwoording af te leggen.

Advies waar u echt iets mee kunt

Wanneer we u, uw organisatie, plannen en cijfers kennen, kunnen we u van gericht advies voorzien. En dat doen we op aanvraag, maar ook proactief. Advies waar u echt iets aan heeft en mee kunt. En door met u na te denken over uw toekomstplannen, zijn we samen goed voorbereid en missen we ook de fiscale kansen niet!

Zullen we eens kennismaken?

Onze accountants in Amsterdam en Genemuiden kunnen u van alles vertellen over wat we kunnen, maar liever gaan we gewoon in gesprek. Over uw wensen en hoe we u daarbij zo goed mogelijk kunnen helpen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 038 – 38 54 933. We staan u graag persoonlijk te woord!