Accountancy

We zijn ervan overtuigd dat we ons vak alleen goed kunnen uitvoeren door naast u al ondernemer te staan. Daarom staat ondernemerschap centraal bij de Zwolse Adviesgroep.

Ondernemen is een reis. Een reis waarin pieken, dalen, successen en uitdagingen zich afwisselen. Tijdens die reis helpen we u graag om de grip en het financiële overzicht op uw onderneming te behouden.

Dankzij slimme inzet van IT zijn we bovendien in staat u proactief van advies te voorzien.

Gerrit Eenkhoorn
Laten we vrijblijvend kennismaken
Gerrit EenkhoornDirecteur

Inrichting van uw financiële administratie

Inzicht in de juiste cijfers is van groot belang om uw onderneming gezond te houden. Dat begint al met het inrichten van uw financiële administratie. Een belangrijke factor daarbij is de keuze voor software. We staan u hierin bij met advies en begeleiding. Door de informatiebehoefte centraal te stellen, maken we betere keuzes.

De jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijk onderdeel van uw financiële huidhouding. Een goede jaarrekening is trouwens niet alleen een ‘verplichting’. Het geeft ook waardevolle inzichten in de financiële situatie van uw onderneming. We kunnen deze voor u samenstellen, beoordelen en controleren. Dat geldt overigens niet alleen voor de jaarrekening, maar ook voor andere documenten om financiële verantwoording af te leggen.

Het verhaal achter de cijfers

Cijfers zijn mooi, maar worden pas bruikbaar door een goede interpretatie. Door die interpretatie van cijfers wordt het verhaal achter de cijfers zichtbaar. Dat verhaal vormt de basis voor een gesprek. Dat gesprek gaat over uw visie, toekomstplannen en de ontwikkelingen binnen uw onderneming.

Advies waar u echt iets mee kunt

Wanneer we u, uw organisatie, uw plannen en uw cijfers kennen, kunnen we u van gericht advies voorzien. Advies waar u echt iets aan heeft en iets mee kunt. Daarin maken we graag het verschil. En door met u na te denken over uw toekomstplannen, maken we optimaal gebruik van de fiscale kansen.

Zullen we eens kennismaken?

We kunnen van alles vertellen over ‘wat we kunnen’. Maar liever gaan we in gesprek over uw wensen en hoe we u daarbij zo goed mogelijk kunnen helpen.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 038 – 38 54 933. We staan u graag persoonlijk te woord!