Online boekhouden

Altijd weten hoe uw bedrijf ervoor staat? Meer grip op cijfers en een feilloze administratie? Kies dan voor online boekhouden. Inzicht in de actuele financiële situatie is belangrijk om uw onderneming goed te besturen.

Een online financieel pakket is daarin tegenwoordig onmisbaar. Met een online financieel pakket heeft u op ieder moment, vanaf iedere locatie, inzicht in de actuele cijfers van uw bedrijf. Datzelfde geldt voor ons als accountants, waardoor correcties en vraagposten snel opgelost kunnen worden.

 

Administratie automatiseren: de voordelen

Het automatiseren van uw administratie bespaart u veel tijd en geld. Denkt u erover om aan de slag te gaan met online boekhouding en facturatie? Het juiste boekhoudpakket biedt u veel voordelen: is overzichtelijk, snel en geeft u de juiste inzichten. Altijd en overal.

 • Rust in uw hoofd, zaken goed geregeld
 • 24/7 inzicht in uw financiële administratie via web en app
 • Automatische koppeling met uw bank
 • Snel en makkelijke elektronisch factureren
 • Andere software koppelen zoals uw salarispakket, orderbeheersystemen,
 • Eenvoudig heldere rapportages draaien
 • Veilig door goed beveiligde servers
 • Efficiënt online samenwerken met uw accountant

Zo houdt u geld en tijd over voor dingen waar u veel enthousiaster van wordt.

 

Welk boekhoudpakket?

Onze klanten werken met verschillende boekhoudpakketten. Voor ons geen enkel probleem, wij hebben kennis van vele pakketten. Denk o.a. aan Exact online, King Software, Snelstart, Afas, Visma en Metacon. Ook zien we regelmatig branchespecifieke pakketten voorbijkomen.

“Op ieder moment, vanaf iedere locatie,
inzicht in de actuele cijfers van uw bedrijf.”

Bij aanvang van onze samenwerking kijken we samen naar wat binnen een pakket eventueel anders of beter kan en wat verder geautomatiseerd kan worden. Om uiteindelijk zo efficiënt mogelijk te ondernemen.

 

Overstappen van boekhoudpakket

Het overstappen op een ander boekhoudpakket, en daarbij het overzetten van boekingen, relaties, groothoekbalansen etc. lijkt een hele opgave.

Toch hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij organiseren dit regelmatig voor nieuwe klanten. Met al deze ervaring wordt een overstap voor u probleemloos en eenvoudig. En u behoudt natuurlijk de data van uw huidige boekhoudpakket.

 

Online boekhouden met accountant

Als zzp’er, eenmanszaak of groeiend bedrijf met een klein aantal medewerkers bent u het vast gewend om zelf een online boekhoudprogramma te gebruiken. Met het juiste programma kunt u namelijk het meeste zelf doen.

Voor een groeiend bedrijf of voor wat grotere bedrijven is een boekhouder of accountant een echte pre. Onder andere voor het doen van btw-aangiftes en het opstellen en/of controleren van de jaarrekeningen.

“Met al deze ervaring wordt een overstap
voor u probleemloos en eenvoudig.”

Maar vergeet niet het inrichten van de administratie, het maken van koppelingen met webshops, kassasystemen en orderbeheersystemen. En natuurlijk het vergaren van de juiste data waar u op kunt sturen. Want cijfers zijn mooi, maar wat u ermee kunt is veel interessanter.

 

Vragen over online boekhouden

Zit u nu met vragen als:

 • Wat is het juiste financiële pakket voor mijn bedrijf?
 • Hoe koppel ik verschillende systemen aan elkaar?
 • Welke data kan ik uit mijn boekhoudprogramma’s halen?
 • Hoe vertaal ik die data naar praktische stuurinformatie?
 • Wat zijn de kosten voor online boekhouden voor mijn bedrijf?
 • Wat kan ik zelf en wat doet mijn accountant?

Onze accountants in Amsterdam en Genemuiden hebben het antwoord. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we dit bespreken. Bel: 038 – 38 54 933 of stuur een e-mail met uw vraag naar zam.genemuiden@zwolse-adviesgroep.nl.


 

Jan Leonard Eenkhoorn
Laten we vrijblijvend kennismaken
Jan Leonard EenkhoornJunior Relatiemanager Amsterdam