Fiscale diensten

Hoe zorgt u als ondernemer voor een optimaal resultaat en rendement uit uw bedrijf?

Het fiscale landschap is complex. Bovendien veranderen fiscale wetten en regels continu. Dat maakt het toepassen van de juiste fiscale regels er niet eenvoudiger op voor ondernemers. De Zwolse Adviesgroep is u hierbij graag van dienst.

 

Fiscaal advies waar u op kunt bouwen

Onze belastingadviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet. Daardoor zijn we in staat om voor u en uw onderneming te zorgen voor een zo laag mogelijke belastingdruk.

Arie van de Ruitenbeek
Laten we vrijblijvend kennismaken
Arie van de RuitenbeekRelatiemanager

Ondernemen is vooruitzien

Vooruitkijken is het begin van een goed fiscaal advies. Net als de fiscale wet- en regelgeving, is ook uw onderneming volop in beweging. Door te kijken naar hoe uw onderneming zich ontwikkelt en wat uw toekomstplannen zijn, voorzien we u van een passend fiscaal advies.

Terugkijken

Naast vooruitkijken is ook terugblikken belangrijk. Bij het opmaken van de jaarcijfers bekijken we van welke belastingvoordelen u kunt profiteren. En ook bij een belastingcontrole kunt u op ons rekenen. Het goed begeleiden van dit proces neemt u niet alleen veel werk uit handen, het helpt ook om onnodig hoge naheffingen te voorkomen.

Mocht er toch een naheffing komen, dan kunnen we de bezwaar- en beroepsprocedures voor u verzorgen. We hebben hier niet alleen veel ervaring mee, maar ook hebben we een uitstekend track-record op dit gebied. In een persoonlijk gesprek, lichten we u dit graag toe!

De voordelen voor onze klanten

Onze kennis is uw voorsprong.

  • Oog voor onderneming en ondernemer
  • Volledige ontzorging; van plan tot procedure
  • Lagere belastingdruk
  • Ons advies betaalt zich aan u uit

Kennismaken met een fiscaal adviseur?

We gaan graag, vrijblijvend, met u in gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs in Amsterdam of Genemuiden. Bel 038 – 38 54 933 of gebruik het contactformulier.