Diensten

Als accountants- en adviesorganisatie hebben wij tal van diensten in huis. Dit biedt voordeel voor ondernemers, onze klanten: veelal middelgrote en kleine ondernemingen (mkb) en non-profitorganisaties.

Zo is het mogelijk om uw verschillende bedrijfsadministratieve werkzaamheden door ėėn partij te laten regelen. Dat is efficiënt, minder foutgevoelig, snel en dus voordeliger.

 

Bedrijfsadvies

Naast het inrichten en uitvoeren van uw financiële en salarisadministratie, denken we graag verder met u mee! Hoe staat uw onderneming ervoor? Waar liggen kansen? Waar kunt u besparen? En welke stappen zet u om ook in de toekomst succesvol te blijven? Samen bepalen we de strategie voor uw bedrijf.

Gerrit Eenkhoorn
Laten we vrijblijvend kennismaken
Gerrit EenkhoornDirecteur

“Kiest u voor de Zwolse ‎Adviesgroep, dan kiest u voor actieve begeleiding, betrouwbaarheid en kwaliteit.‎ Al meer dan vijftig jaar zetten wij onze deskundigheid in voor de ondernemer en ‎zijn/haar zaak. Met in ons achterhoofd de gedachte dat u als klant recht heeft op een ‎optimale dienstverlening.”

Communicatie

Wij hechten veel waarde aan regelmatig contact met u als ondernemer. Door tijdig signalen op te vangen van situaties die advies behoeven, kunnen wij u actief ondersteunen.

U bespreekt uw boekhouding, financiële, fiscale en andere zaken met uw vaste contactpersoon, die snel voor u klaarstaat. Hij of zij kent uw bedrijf en uw privé-situatie en stemt daar de advisering op af.

Kennismaken?

We zijn benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken we kennis. Bel: 038 – 38 54 933 of stuur een e-mail met uw vraag naar zam.genemuiden@zwolse-adviesgroep.nl.