Werken bij Zwolse Adviesgroep

Heb jij ambities in de accountancy? Zoek jij een baan als accountant of adviseur? De Zwolse Adviesgroep biedt jou een uitdagende werkomgeving in de regio Genemuiden, Zwolle en/of Amsterdam.

Werken bij de Zwolse Adviesgroep betekent samen werken aan een doel. We werken voor een mooi klantenbestand van loyale klanten in het mkb.

☞ Vacatures

Vacature | Junior assistent accountant

► Genemuiden
► 32-40 uur

Onze mensen

Wij zien onze mensen als de drijvende kracht achter de Zwolse Adviesgroep. Door samenwerking te stimuleren tussen verschillende vakgebieden, bieden we onze medewerkers de kans om hun carrièremogelijkheden te vergroten. Ook hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé.

Bij de Zwolse Adviesgroep werken we vanuit een aantal basisprincipes:

 • Persoonlijke groei
  Mensen die bij de Zwolse Adviesgroep werken, kiezen voor persoonlijke groei;
 • Ondernemend en initiatiefrijk
  Onze stijl van dienstverlening is ondernemend. Helderheid, enthousiasme en initiatief is waar het om draait. Werkplezier en onderling vertrouwen zijn onmisbaar om optimaal te kunnen presteren;
 • Kwaliteit
  Voortdurend werken aan kwaliteit vraagt om zelfreflectie en een lerende houding. Kwaliteit groeit vooral in een organisatie waarin twijfels en dilemma’s bespreekbaar zijn. Wij dagen elkaar uit om met verbeteringen te komen;
 • Samenwerking
  Wij werken als team met elkaar en met klanten. In teams is ruimte voor verschillende ideeën. Dat betekent luisteren, leren en een open feedback geven. In onze samenwerking beperken wij hiërarchie en bureaucratie tot een minimum;
 • Klantrelatie
  Wij brengen klanten met scherpte en initiatief verder. Ondernemingsgevoel en intuïtie zijn daarvoor minstens zo belangrijk als feitenkennis.

Ben je klaar voor een carrière bij een onderneming die professionele groei en loopbaanontwikkeling aanmoedigt? Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd!

We maken graag kennis met je. Bel ons op 038- 38 54 933 of stuur een e-mail aan zam.genemuiden@zwolse-adviesgroep.nl