Vacature | Junior assistent accountant

Ben jij hands-on, nuchter en proactief? Durf je verantwoordelijkheid te nemen en krijg jij er net als wij energie van om samen met collega’s doelen te bereiken? Dan pas jij perfect binnen de cultuur van ons bedrijf.

Als junior assistent accountant krijg je binnen ons bedrijf bovengemiddeld veel kans om jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je het vak snel onder de knie. Natuurlijk met de nodige begeleiding van ervaren collega’s.

Een mooie kans

Ontwikkeling en motivatie vinden wij heel belangrijk. Deze functie is dus voor een hbo-starter met een financiële opleiding (bedrijfseconomie, accountancy, finance & control) een mooie kans. Je leert het vak in no time. En als je al wat ervaring hebt, bieden wij je de perfecte uitdaging voor een tweede of derde stap in je carrière.

Wat krijg je ervoor?

Je krijgt een uitstekend salaris en snel de mogelijkheid om een vast contract te krijgen. Binnen ons bedrijf is nauwelijks personeelsverloop, we zorgen oprecht goed voor ons personeel en er zijn voldoende mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleidingen om jezelf nog sneller te ontwikkelen.

Jouw werkzaamheden

Ons kantoor heeft een divers en trouw klantenbestand in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Jij wordt ingewerkt voor het voeren van de volledige administraties van deze klanten. Je ondersteunt klanten bij hun boekhouding, bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening en het doen van fiscale aangiften.

Jouw basiskennis wordt in korte termijn uitgebreid en je groeit snel in je functie naar een ervaren assistent accountant. Vanaf dan word je ook het aanspreekpunt van deze klanten. De mogelijkheden in de werkzaamheden zijn zeer ruim, jouw ambitie bepaalt hoe snel jij groeit!

Enthousiast?

We horen het graag als jij deze uitdaging met beide handen aan wilt grijpen. Dus, ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan horen we graag van je.

  • ✓ Wil je meer weten? Bel 038-3854933 of mail naar Zam.genemuiden@zwolse-adviesgroep.nl
  • ✓ Meteen je sollicitatie insturen? Dat kan ook naar het hierboven genoemde e-mailadres.

We kijken uit naar jouw reactie!