Hoe staat uw bedrijf er eigenlijk voor? Ontdek het met de APK voor de Zaak. We analyseren 7 belangrijke gebieden en voorzien u van inzicht!

Wilt u inzicht in hoe uw onderneming er ècht voorstaat?
Scroll snel verder!

Weet hoe uw zaak ervoor staat met ”APK voor de zaak”

Zoals een APK voor auto’s de ‘staat’ van de auto in beeld brengt, doen wij dat voor bedrijven. We ‘keuren’ uw bedrijf op 7 vitale onderdelen. We bekijken uw bedrijf van verschillende kanten, zodat een realistisch beeld ontstaat. Zo bent u in staat om optimaal, op basis van data, keuzes voor uw bedrijf te maken.

 

Krijg antwoord op vragen als…

  • Hoe staat mijn bedrijf er financieel voor?
  • Hoe presteert mijn bedrijf op financieel en fiscaal gebied?
  • Op welke punten is mijn bedrijf kwetsbaar?
  • Waar liggen kansen en hoe kan ik die benutten?

 

Zo werkt de APK voor uw bedrijf

Ondernemen is risico’s nemen. Dat zullen we zeker niet ontkennen. Wel kunnen we met de APK voor uw bedrijf zorgen dat u de risico’s en potentie van keuzes zo goed mogelijk in kunt schatten. Door een toets op 7 vitale onderdelen, wordt het voor u makkelijker om beslissingen te nemen!

Welke onderdelen bevat de APK voor de zaak?

dashboard

Meer dan cijfers, meer dan een rapport

We gaan verder dan een cijfermatige analyse. Onze specialisten gaan grondig te werk. Ze weten waar ze op moeten letten en hoe de cijfers geïnterpreteerd moeten worden. Dat wordt samengevat in een helder adviesrapport. Uiteraard voorzien we u ook van een persoonlijke toelichting. Zo zorgen we ervoor dat het rapport echt bruikbaar, toepasbaar en waardevol is voor uw bedrijf!

Vraag nu vrijblijvend uw voorstel aan!

Interesse in een APK voor de Zaak? Uw aanvraag is vrijblijvend en verplicht u tot niets. We sturen u aanvullende informatie over de APK voor bedrijven inclusief transparant prijsvoorstel.

We vinden privacy belangrijk. We gaan discreet om met uw gegevens en gebruiken deze alleen om u gericht van informatie te voorzien over de APK voor uw bedrijf.